Als het om de apk keuring gaat is Kwik-Fit in Nederland de marktleider. Jaarlijks worden er honderdduizenden keuringen uitgevoerd door de keurmeesters van Kwik-Fit. Kwik-Fit is door de RDW herkend en daarom bevoegd de APK-keuring uit te voeren.

Behalve de structurele en door de wet verplichte steekproeven van de RDW worden alle Kwik-Fit vestigingen ook jaarlijks beoordeeld door TUV Nederland. De vestigingen die door de TUV zijn goedgekeurd krijgen een certificaat die voor klanten zichtbaar is bij de ingang of receptie van ieder filiaal die goedgekeurd is door TUV.

 

€29,95

apk beurt

  • 175 vestigingen
  • Gratis herkeuring
  • Korting op APK bij grote beurt
  • Beoordeling 8.2 Trustpilot.com

Over apk keuring Kwik Fit

Bij Kwik-Fit kan eenvoudig een afspraak voor een APK-Keuring worden ingepland in een van de 182 filialen die Kwik-Fit telt.

Het is mogelijk om bij Kwik-Fit te wachten op de APK-Keuring. Een APK-Keuring duurt gemiddeld 45 minuten, maar kan vanwege een verplichte steekproef van de RDW twee uur extra duren. Een steekproef komt slechts in 3% van de gevallen voor.

Kwik-Fit.nl is door onderzoeksbureau WUA! gekozen als beste website als het gaat om het online plannen van APK-Keuringen. Bij dit onderzoek krijgen ongeveer 100 respondenten de opdracht om een APK-Keuring online in te plannen. Van de 100 respondenten gaf gedurende het onderzoek 47% aan voor Kwik-Fit te kiezen.

Behalve in Nederland is Kwik-Fit ook in Groot-Brittannië actief. Daar heeft Kwik-Fit meer dan 500 vestigingen. Kwik-Fit maakt onderdeel uit van het Japanse Itochu.

Bij Kwik-Fit kan de APK-Keuring gecombineerd worden met onderhoud. Kwik-Fit heeft meerdere typen van onderhoud, van een oliewissel tot een grote beurt.

MAAK BINNEN 5 MINUTEN EEN AFSPRAAK BIJ KWIK-FIT